Ons team

De Drie Kastelen NVM Makelaardij, Hypotheken en Verzekeringen is gevestigd aan de Dorpsstraat 56 in Zoetermeer. We helpen u graag met de verkoop of aankoop van uw huis; we verzorgen waardebepalingen en taxaties en zijn uw tussenpersoon en adviseur voor uw hypotheek en verzekeringen.  Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak en hebben alle kennis over uw financiële zaken in huis. Dat is wel zo fijn toch? Alle service onder een dak.

 

De Drie Kastelen is als NVM-makelaar actief in Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Den Haag,  Zoetermeer en omstreken. Voor bedrijfsmatige vastgoedtaxaties zijn wij zelfs landelijk actief. We bieden onafhankelijk hypotheekadvies voor de 15 grotere hypotheekverstrekkers. Verder zijn we tussenpersoon voor Aansprakelijkheids-  tot Ziektekostenverzekeringen, van A tot Z.

 

De Drie Kastelen is in 2008 opgericht door Paul en Eric Heidenreich. Twee broers met ruime ervaring in de branche. Ze kregen het vak van huis uit mee. Veertig jaar ervaring kwam daarmee in goede handen. Inmiddels is makelaar/taxateur Marc Elferink vennoot bij De Drie Kastelen; versterkt Lisette Noordijk de verzekeringstak  en houdt  Stephanie van Kleef het secretariaat draaiende.

 

Paul Heidenreich

Eigenaar, makelaar, hypotheekadviseur en verzekeringsadviseur

“We merken dat klanten het prettig vinden dat wij een klein kantoor zijn, waar we thuis zijn in makelaardij, hypotheken én verzekeringen. Dat scheelt een hoop extra gedoe. Alle service onder een dak, dat is ons grote pluspunt.”

 

Eric Heidenreich

Eigenaar, makelaar, hypotheekadviseur en verzekeringsadviseur
 

Marc Elferink

Vennoot, NVM-makelaar en taxateur Wonen en Bedrijfsmatig Vastgoed

“Als makelaar en taxateur ben ik u graag van dienst bij de aankoop, verkoop en/of taxatie van uw woning of bedrijfspand. Ook professionele partijen zoals (zaken-)banken, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, projectontwikkelaars, gemeentes en (semi-)overheidsinstellingen staan wij bij in het nemen van strategische adviezen en het aandragen van oplossingen voor hun vastgoedvraagstukken.”

 

Lisette Noordijk

Ik ben het aanspreekpunt voor het afsluiten van verzekeringen. Daarnaast regel ik ook de schade afhandeling voor onze klanten.
Ik merk dat 't persoonlijk contact met onze klanten erg op prijs wordt gesteld. Daarbij streven wij er naar om zoveel mogelijk voor onze te betekenen.
 

Stephanie van Kleef

Administratief medewerker en secretariaat

“Sinds begin 2016 ben ik het eerste aanspreekpunt voor de makelaardij. Het beheren van de agenda’s, het verzorgen van alle verkoopmaterialen en -administratie is mijn dagelijks werk. De Drie Kastelen is een compact kantoor, met korte lijnen en veel persoonlijk contact. Dat merk je bij ons binnen, maar ook naar buiten is dat fijn werken. Klanten zijn bij ons geen nummer, en zo hoort het ook!”

De Drie Kastelen Makelaardij

Kantoor Vestiging De Drie Kastelen Makelaardij

Adresgegevens

Dorpsstraat 56
2712 AM Zoetermeer
KvK nummer: 27321349
9:00-17:30